Geniet van de nazomer in Deventer!

Geniet van de nazomer in Deventer!

De vakantie zit er bijna op, de was hangt weer in de kast en de koffers zijn weer opgeruimd. Maar dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen! Er is nog genoeg te doen in en rondom Deventer en de zomer is nog lang niet voorbij. Met deze evenementen geniet je van een heerlijke nazomer in de mooiste stad van het oost’n.

1. Film op de Brink

De Brink wordt weer omgetoverd tot grote, gratis toegankelijke openluchtbioscoop. Neem plaats op één van de stoelen of breng je eigen kleed, hapje en drankje mee en geniet van één van de topfilms tijdens deze unieke film-driedaagse. Op donderdag 23 augustus kun je genieten van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, op vrijdag 24 augustus kijk je naar C’est la vie en op zaterdag 25 augustus naar Bankier van het Verzet.

2. Festival Old Dèventer

Ter gelegenheid van het 1250-jarig bestaan van Deventer treden op 29 augustus twee unieke Deventer bands op in de Muziekkoepel op het Worpplantsoen. Geniet van de vrolijke noten van de negenkoppige formatie G-Key of swing mee met Vocalgroup Notes, die er samen met jou een prachtige avond van maken!

3. De Grote Kick-Off

De grootste namen van Nederland komen naar Deventer tijdens de Grote Kick-Off! Van 30 augustus tot 2 september treden uiteenlopende artiesten op op het Grote Kerkhof. Op donderdag 30 augustus geniet je gratis van De Jeugd van Tegenwoordig, op 31 augustus treedt Anouk op, op 1 september kun je luisteren naar grootse Hollandse hits van onder meer Jannes en Jaman en op 2 september treedt het Orkest van het Oosten op. Let op: Alleen het optreden op 30 augustus is gratis. Voor de andere optredens zijn kaarten nodig.

4. Steenworpfestival

Aan zo’n beetje het einde van het festivalseizoen is er op 8 september nog genoeg te beleven op het Worpplantsoen. In het oudste stadspark van Nederland is volop livemuziek, activiteiten voor kinderen en natuurlijk veel hapjes en drankjes. Vanaf 13:00 is er een kleedjesmarkt voor en door de inwoners van de Worp.

Vind jij dat er nog een evenement is dat niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons weten. En vergeet natuurlijk niet om er een prachtige nazomer van te maken in Deventer!